Porodični stan

Porodični stan

2020 | Novi Sad, Srbija

Galerija fotografija

Porodični stan se nalazi u Novom Sadu, u novoizgrađenom kompleksu Sajam.

U saradnji sa klijentom, arhitekte iz M-line interior design studija su osmislili prijatan, svetao i topao stambeni prostor idealan za boravak petočlane porodice. Korišćeni su materijali koji oslikavaju prirodu - beton, drvo i opeka. Ceo ambijent dodatno naglašavaju crni elementi rasvete, urađeni u jednostavnim i svedenim linijama i geometrijskim oblicima.

Tarkett parket, kolekcija Tango, svojim prirodnim izgledom drveta i odabirom svetlijeg dezena, savršeno se uklopio i upotpunio ceo ambijent. 

-    Zašto ste se odlučili za Tarkett parket kolekcije Tango?

“Tema odabira podova je uvek specifična sama po sebi, prethodi svim radovima i samom nameštaju. O njemu posebno treba porazmisliti kako ne bi odskakao previše, ali potrebno je da odaje lep, konkretan, i u tom momentu, (još uvek) zamišljen utisak. 

Našim klijentima je dosta teško sve to da vizualizuju pre nego što udju u gotov prostor, ali pomoću rendera, trudimo se da im dočaramo što realniji utisak. Ono što je još bitno - jeste samo poverenje koje se gradi sa klijentom tokom projekta, godine rada koje stoje iza nas i iskustva koja smo prikupljali unazad.

Kako mi imamo i iskustva i godine koje stoje iza nas, tako tražimo i sradnike sa kojima znamo da možemo uspostaviti dobru i kvalitetnu saradnju. Baš jednu takvu, imamo sa Vama. 

Dakle, putem naše preporuke Vas kao firme, pa čak i konkretno vrste, boje i kolekcije parketa, stigli smo do idealnog izbora za ovaj projekat. A to je upravo bio Vaš Tarkett parket kolekcije Tango.

Investitoru se najviše dopala ta prirodna boja, lepog, ujednačenog hrasta. On se idealno uklopio u želje i samo idejno rešenje.”

M-line interior design studio 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Petočlana porodica se za svoj porodični stan u Novom Sadu, u saradnji sa M-line interior design studijom, odlučila za Tarkett parket, kolekciju Tango, koji se savršeno uklopio u ostatak enterijera.

Dizajner/Arhitekta

M-line interior design studio

Segment

Vrsta podova