Prisma College

Prisma College

2022 | Arnem, Holandija

Galerija fotografija

Jasan, funkcionalan i inkluzivan dizajn

Nova školska zgrada koledža Prisma nalazi se u prelepoj, mirnoj i zelenoj oblasti u blizini Arnema, u Holandiji. Veoma prostran i dobro uređen hol je srce škole. Učionice, sale za vežbu, konsultacije i dve fiskulturne sale su izgrađene oko centralnog hola, lako spajajući različite prostore i učenike.

Skulpturalna rampa spaja oba sprata, stvarajući avanturistički put kroz centralni hol. Rampa predstavlja nezavisnost i povezanost, pokazujući učenicima da mogu da slede svoj put, dok cene suprotnosti, kao što su zatvoren i otvoren prostor.

Školska zgrada projektuje prijateljsku i prirodnu atmosferu, sa jasnim i funkcionalnim dizajnom – povezuje energiju i snagu u srcu zgrade, sa spokojem i koncentracijom u spoljašnjim prostorima.

Miran i prirodan dizajn

Dizajn enterijera uključuje različite boje iz naše kolekcije Stile Emme xf² linoleuma. Izgled i tekstura linoleuma u velikoj meri reflektuje sunčevu svetlost, što doprinosi tihoj i umirujućoj atmosferi u školi.

Prirodni sastojci, proizvodni proces, boje i motivi naše kolekcije Stile Emme xf² savršeno se uklapaju u paletu materijala koji se koriste prilikom projektovanja zgrade.

100% održivo, 100% reciklažno

Tarkett-ove nove kolekcije linoleuma kreirane su da odgovore na današnje održive zahteve i očekivanja.

Na primer, naš linoleum se sastoji od 97% prirodnih proizvoda, može se u potpunosti reciklirati nakon upotrebe, a naše kolekcije imaju najmanji prosek emisije CO2, u okviru cele kategorije proizvoda koja je dostupna na tržištu.

Štaviše, sa našim programom za vraćanje i reciklažu ReStart®, obezbeđujemo da se ovo radi vešto i efikasno.

 

 

Fotograf: Jeffrey Ruesink

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design®

 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Otkrijte novi izgled Prisma koledža, gde je postavljen Tarkettov linoleum Stile Emme xf², doprinoseći prirodnoj, mirnoj i prijatnoj atmosferi koledža.

Dizajner/Arhitekta

Wiersema Architecten

Tarkett partner

Hegeman Bouw & Infra B.V.

Segment

Vrsta podova