Restoran MAT Amzei

Restoran MAT Amzei

2023 | Bukurešt, Rumunija

Galerija fotografija

Posvećen pružanju autentičnog meksičkog gastro doživljaja svojim gostima, restoran MAT Amzei je malo mesto, idealno za opuštanje i uživanje u hrani sa porodicom i prijateljima.  Restoran služi isključivo meksičku hranu, napravljnu od domaćih sastojaka. Za ljubitelje takosa ovaj intimni restoran nudi priliku da se osetite kao da ste zakoračili u Meksiko.

Dizajn samog restoran inspirisan je meksičkom kulturom. Ambijent je topao i prijatan, sa kapacitetom od oko 30 osoba. Uživajte u vrhunskoj hrani dok hodate po Tarkett podovima. Ugrađene kolekcije, podne i zidne, dodatno doprinose jedinstvenoj atmosferi i sigurnom koraku u restoranu. 

     -    iQ Surface – podne obloge koje pružaju svakom dizajneru ili arhitekti mnoštvo mogućnosti. Svetlocrveni naglašeni tonovi su idealni za dizajnere ugostiteljskih i prodajnih objekata jer ohrabruju osmišljavanje najkreativnije primene.

     -    iQ One – je nova generacija izdržljivih homogenih podova. Pruža savršen balans između estetike, fleksibilnosti i funkcionalnosti. Izrazito je izdržljiv i visoko otporan na habanje, fleke i oštećenja, odličan za sva područja velike prohodnosti.

     -    Wallgard – zidne obloge predstavljaju savršeno rešenje za prostorije u kojima je higijena na prvom mestu. Funkcionalne i privlačnog dizajna, Wallgard zidne obloge su dostupne u 13 nežnih pastelnih tonova.

     -    Safetred Universal – protivklizno podno rešenje za sve prostore u kojima postoji rizik od klizanja ili pada. Protivklizna površina pruža visok nivo zaštite, dok dodatno ojačanje površine pruža zaštitu od fleka i olakšava održavanje.

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Otkrijte novi ambijent restorama MAT Amzei saTarkett podnim i zidnim oblogama koje su doprinele autentičnoj atmosferi Meksika u Bukureštu.

Dizajner/Arhitekta

Pick Two

Tarkett partner

H&O

Segment

Vrsta podova