Tarkett na izložbi "Zeleni Beograd & Enterijer Expo" od 01. do 07. novembra

Tarkett na izložbi "Zeleni Beograd & Enterijer Expo" od 01. do 07. novembra

28. Oktobar 2019

Kompanija Tarkett će se predstaviti na nastupajućoj izložbi "Zeleni Beograd & Enterijer Expo" od 01. do 07. novembra u galeriji u Kralja Milana 1, Beograd.

Tokom izložbe, Tarkett će predstaviti parket Tarkett, prirodni linoleum, kao i druge materijale koji unapređuju kvalitet života, a posetioci će imati priliku i da pogledaju uzorke podova.

Danas, odluka o podu nije samo dekorativan izbor, već i odluka o dobrobiti.

Tarkett je pionir u održivom dizajnu i nudi Cradle To Cradle®  sertifikovane proizvode u gotovo svim kategorijama podova: vinil, linoleum, tekstilni podovi i parket, koji ukazuju da je njihova proizvodnja ekološki odgovorna. Čak se i proizvodi bez sertifikata ocenjuju prema metodologiji Cradle to Cradle u smislu materijala, životne sredine i zdravlja ljudi.

Posetite nas na izložbi Zeleni Beograd & Enterijer Expo da saznate više o održivosti naših proizvoda, tehnologiji digitalne štampe na drvenim podovima koja stvara personalizovane dekore i informišite se zašto je kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima važan i kako Desso Air Master tekstilne ploče dokazano efikasno čiste vazduh. 

Program:

Priča o parketu – Digital Lab
Utorak, 5. novembar 18h

LINO – 100% green & Smart carpet tiles- Desso Airmaster
Sreda, 6. novembar 18h

Materijali prema nameni 
Četvrtak, 7. novembar 18h

 

Gradimo održivu budućnost. Zajedno. 

 

Dobro došli!

Radno vreme:

Petak 1. novembar - četvrtak 7. novembar:  09:00 – 21:00h

Galerija u Kralja Milana 1
11000 Beograd 
Srbija