Unitic, Poslovni centar

Unitic, Poslovni centar

2021 | Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Galerija fotografija

UNITIC (United Investment and Trading Company) kompanija je izgradila poslovni centar u Sarajevu sa idejom da obezbede vrhunski opremljen i siguran poslovni ambijent, kao i ostale sadržaje, u skadu sa visokim standardima.

UNITIC Poslovni centar nudi optimalno i fleksibilno rešenje ako imate potrebu za malim, srednjim, i velikim kancelarijama u srcu Sarajeva.

U UNITIC-u su smeštene mnogobrojne nacionalne i internacionalne kompanije što ih čini poslovnim centrom sa najvećom koncentracijom poslovnih subjekata u Sarajevu. Klijentima je na raspolaganju recepcija na glavnom ulazu sa ljubaznim osobljem koje je uvek tu za sve informacije. 

U nekoliko prethodnih godina za potrebe ovog projekta, kompanija Tarkett je isporučila nekoliko hiljada kvadrata podnih obloga, dok je u 2021. isporučeno i ugrađeno 400 kvadrata tekstilnih ploča, kolekcija Desso Libra Lines

Klasični model elegantnog dezena, DESSO Libra Lines je stilska ali i dinamična tekstilna ploča sa nerasečenim petljama sa resama. Njen strukturalni dizajn raznobojnih finih linija čini DESSO Libra Lines idealnim podnim rešenjem za širok spektar profesionalnih okruženja. DESSO Libra Lines od melirane vune je dostupna u 24 različite kombinacije boja, doprinoseći stilu i dugotrajnosti svakog komercijalnog okruženja.

Kako izgledaju kancelarije sa ovim tekstilnim pločama u plavim nijansama možete pogledati na slikama u prilogu. 
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Kompanija Tarkett je za potrebe projekta poslovnog centra Unitic u Sarajevu isporučila 400 kvadrata tekstilnih ploča, kolekcije Desso Libra Lines.

Tarkett partner

Unitic

Segment

Vrsta podova