Vojnomedicinska Akademija, VMA

Vojnomedicinska Akademija, VMA

2010 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Pre više od 10 godina, tačnije 2010. godine, u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu započeta je ugradnja podnih i zidnih obloga kompanije Tarkett. Ugradnja je vršena u nekoliko navrata, a podne i zidne obloge su birane sa posebnom pažnjom kako bi se ispoštovali vrlo specifični zahtevi svakog pojedinačnog odeljenja. Ukupno je ugrađeno 10.000 kvadrata podnih i zidnh Tarkett obloga. 

Od 2010. godine pa do danas, podovi u ovom renomiranom objektu su bili izloženi velikim frekvencijama kretanja ljudi i opreme (pacijenata, osoblja, kolica...). Na fotografijama u prilogu ovog teksta pogledajte kako podne obloge Tarkett izgledaju nakon 10 godina eksploatacije i pravilnog održavanja. 

A šta kažu zaposleni iz VMA, pročitajte u nastavku teksta: 

„Od raznovrsne ponude kompanije Tarkett, Vojnomedicinska akademija se opredelila za ugradnju više tipova podnih obloga (iQ Megalit, iQ Granit, iQ Optima, iQ Toro SC) i zidnih obloga (Wallgard). Navedene podne i zidne obloge ugrađene su u prostore različite namene, kao što su: ordinacije, ambulante, previjališta, OP sale, laboratorije, bolničke sobe, kancelarije, hodnici, dijagnostike, prostori gde su smešteni medicinski uređaji (CT, RTG...)

Pre, tokom i nakon ugradnje podnih i zidnih obloga, uvek smo imali stalnu tehničku podršku predstavnika kompanije Tarkett i na taj način smo uvek brzo rešavali probleme koji bi se eventualno pojavili ili nejasnoće nastale tokom ugradnje. Svi izvođači koji su ugrađivali podne i zidne obloge u objektu Vojnomedicinske akademije, bili su obučeni od strane kompanije Tarkett u cilju pravilne ugradnje svih Tarkett podnih i zidnih obloga i poštovanja svih tehnoloških postupaka tokom ugradnje. Dobili smo i detaljna uputstva kako se održavaju podne i zidne obloge nakon njihove ugradnje. 

S obzirom na protekli vremenski period od ugradnje i eksploatacije podnih i zidnih obloga kompanije Tarkett u objektu Vojnomedicinske akademije, možemo reći da smo zadovoljni sa svim tipovima ugrađenih podnih i zidnih obloga i da su opravdali naše zahteve i očekivanja, kako trajnošću i kvalitetom, tako i lakim održavanjem. Takođe, zadovoljni smo i dugogodišnjom uspešnom saradnjom sa kompanijom Tarkett iz Bačke Palanke."
Vojnomedicinska Akademija

VMA je vrhunska medicinska, obrazovna i naučnoistraživačka institucija sa međunarodno priznatom reputacijom. To je vojna bolnica, tzv.“centralnog tipa“ gde se za deset minuta može oformiti konzilijum medicinskih stručnjaka za svaku vrstu intervencije. Osnovana je 1844. godine dok je Medicinski fakultet VMA Univerziteta odbrane, koji školuje buduće generacije vojnih lekara, osnovan 2009.godine. VMA je poznata i kao centar značajnih naučnoistraživačkih aktivnosti. Nalazi se u sastavu Ministarstva odbrane i, zahvaljujući vojnoj organizaciji i predanosti zaposlenih, priznata je i nagrađivana kao medicinska ustanova uređena po najvišim svetskim standardima.

Fotografije u prilogu uslikane 2021.godine.
 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Pogledajte kako izgledaju Tarkett podovi u VMA nakon više od 10 godina korišćenja.

Vlasnik objekta

VMA

Segment

Vrsta podova