Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.

Filter
Otkrijte 11 reference
Studentski dom Univerium
Studentski dom Univerium
Baku, Azerbejdžan

Studentski dom Univerium u Azerbejdžanu je više od mesta za stanovanje. Dizajniran je tako da pruža komfor i podstiče kreativnost mladih, a moderan LVT pod se odlično uklopio u takav ambijent.

Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle
Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle
Beograd, Srbija

Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle, odlučio je da obogati kantinu Tarkett podnim oblogama. Kao dobro rešenje pokazao se LVT pod iD Inspiration 70 & 70 Plus.

OŠ "Desanka Maksimović"
OŠ "Desanka Maksimović"
Priboj, Srbija

Sa OŠ "Desanka Maksimović" dogovoreno je da se uradi veselo i šareno rešenje, koja podiže energiju i podstiče rad i kreativnost. Odluka je pala na vinil pod iz kolekcije Spark.

OŠ "MILOŠ CRNJANSKI"
OŠ "MILOŠ CRNJANSKI"
Hrtkovci, Srbija

U OŠ "Miloš Crnjanski" odabrana je kombinacija dve vinil kolekcije, smireniji pod sa drvenim dezenom iz kolekcije Force i svetliji dezen iz kolekcije Spark.

OŠ „Milan Rakić“
OŠ „Milan Rakić“
Mionica, Srbija

U OŠ „Milan Rakić“ postavljen je linoleum Veneto XF²™. Podno rešenje odabrali su đaci i učiteljica: dezen "Burgundy" mermernog dizajna u više nijansi bordo crvene i još dva dezena iz iste kolekcije.

VRTIĆ KOJSKO
VRTIĆ KOJSKO
Nova Gorica, Slovenija

U vrtiću u Kojskom, koji je uključen u mrežu „zdravih vrtića“ u Republici Sloveniji, opredelili su se za linoleum Veneto.