Park 11

Park 11

2020 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Mirna oaza koju čine pošumljene i zelene površine, dečija igrališta, kao i sama blizina reke, čine ovo okruženje idealnim prostorom odmora, rekreacije i druženja. Bogata pejzažna arhitektura, fontana, novi drvoredi i zelena bašta na platou unutar kvarta, oslikavaju mir i harmoniju života u PARK 11.

PARK 11 stanovi ispunjavaju visoke standarde funkcionalnosti koji su u skladu sa svetskim trendovima modernog dizajna. Tehnička opremljenost i vrhunski kvalitet izabranih materijala i opreme, oblikuju prostor vašeg budućeg, savršenog doma.

Odabir Tarkett parketa, kolekcije Step XL&L pokazao se kao pravi izbor. Prefinjen i elegantan pod, savršenog dizajna upotpuniće enterijer svakog stana. 

Parket vrhunskih performansi, fabrički tretiran jedinstvenim Proteco lakom, čime se štedi novac i vreme koje se ulaže u čišćenje. Jednostavan T-Lock sistem omogućava laku ugradnju i stvara jedinstveno glatku površinu, čime se dodatno olakšava održavanje poda. Step XL & L dolazi sa garancijom od 30 godina i pruža vam stabilnost i bezbedno gazište, tako da ne morate da brinete o neprijatnostima poput pukotina ili razdvajanja poda.   
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

PARK 11, moderan objekat koji stanarima pruža osećaj zadovoljstva, elegancije i sklada. Sa Tarkett parketom vrhunskih performansi, dat je finalni pečat celokupnom izgledu i kvalitetu ovog objekta.

Dizajner/Arhitekta

Energoprojekt

Tarkett partner

MCS

Segment

Vrsta podova