Stambena zgrada

Stambena zgrada

2021 | Tivat, Crna Gora

Galerija fotografija

Pravi izbor poda može da pretvori kuću u topli dom. 

Ništa ne može da se poredi sa lepotom prirodnog drveta: njegova lepota, snaga i upečatljiv karakter donose autentičnost svakom enterijeru.

Kolekcija Tarkett parketa, Step XL&L koja je odabrana za ovu stambenu zgradu u Tivtu, predstavlja prefinjen i elegantan pod savršenog dizajna. 

Na raspolaganju je više različitih nijansi: od nezamenljive lepote prirodnog drveta, bojenog drveta ili drvenog poda čiji je dezen kreiran inovativnom tehnologijom digitalne štampe. U pitanju je višeslojni parket izrađen od jednog komada drveta, a fabrički je tretiran jedinstvenim Proteco lakom, čime se štedi novac i vreme koje ulažete u čišćenje. Jednostavan T-Lock sistem omogućava laku ugradnju i stvara jedinstveno glatku površinu, čime se dodatno olakšava održavanje poda. STEP XL&L dolazi sa garancijom od 30 godina i pruža stabilnost i bezbedno gazište, tako da ne morate da brinete o neprijatnostima poput pukotina ili razdvajanja poda.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Za potrebe izgradnje stambene zgrade u Tivtu, kompanija Tarkett je obezbedila 800 kvadrata Tarkett parketa, kolekcije Step XL&L.

Tarkett partner

Ćilimara, Podgorica

Vlasnik objekta

LD group

Segment

Vrsta podova