Stan u Novom Sadu

Stan u Novom Sadu

2019 | Novi Sad, Srbija

Galerija fotografija

„Elegancija nikad ne izlazi iz stila“ je rečenica kojom M-line interior design studio opisuje ovaj projekat pod nazivom Lunaria. 

Kako se Tarkett parket, kolekcije Step L&XL uklopio u enterijer stana u Novom Sadu koji odiše elegancijom pogledajte na slikama u prilogu. 

Ukoliko tražite prefinjen i elegantan pod, STEP L & XL je pravi izbor za vas! Odaberite savršen dizajn koji će upotpuniti vaš enterijer. Na raspolaganju vam je više različitih nijansi: opredelite se za nezamenjivu lepotu prirodnog drveta, bojeno drvo ili drveni pod čiji je dezen kreiran inovativnom tehnologijom digitalne štampe. U pitanju je višeslojni parket izrađen od jednog komada drveta, a fabrički je tretiran jedinstvenim Proteco lakom, čime se štedi novac i vreme koje ulažete u čišćenje. Jednostavan T-Lock sistem omogućava laku ugradnju i stvara jedinstveno glatku površinu, čime se dodatno olakšava održavanje poda. STEP L & XL dolazi sa garancijom od 30 godina i pruža vam stabilnost i bezbedno gazište, tako da ne morate da brinete o neprijatnostima poput pukotina ili razdvajanja poda.   
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

U stanu od 60 kvadrata u Novom Sadu, M-line interior design studio je odabrao Tarkett parket, kolekciju Step, koja se savršeno uklopila u ceo enterijer.

Dizajner/Arhitekta

M-line interior design studio

Segment

Vrsta podova