Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.

Filter
Otkrijte 19 reference
Macchiato kuća
Macchiato kuća
Novi Sad, Srbija

Desso je posvećen razvoju kvalitetnih tekstilnih ploča koje maksimiziraju dobrobit ljudi, a specijalnim dizajnom smanjuju nivo buke u prostoru, što ga čini odličnim izborom u Macchiato House sobama.

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik
Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik
Dubrovnik, Hrvatska

Hotel Valamar Lacroma smešten je u zelenoj oazi poluostrva Babin Kuk, a od starog grada Dubrovnika deli ga samo 15 minuta. U prefinjen enterijer hotela odlično se uklopio Tarkett LVT pod.

Hotel Bellevue
Hotel Bellevue
Dubrovnik, Hrvatska

Obala mora, mir, elegancija, ljubaznost, komfor i vrhunska usluga samo su neki od misli koje se javljaju kada spomenemo Hotel Bellevue. Lepoti ambijenta hotela doprineo je Tarkett parket Step.

Hotel Ramonda
Hotel Ramonda
Rtanj, Srbija

Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. 

Sala za proslave u Vrdničkoj kuli
Sala za proslave u Vrdničkoj kuli
Vrdnik, Srbija

Čist vazduh koji je okružuje, miris lipove i borove šume kao i pogled na netaknutu prirodu zahteva jednako primamljiv enterijer. Za kreiranje ovakvog prostora odabran je premium LVT pod.

Klopa bar Padrini
Klopa bar Padrini
Beograd, Srbija

Klopa bar Padrini u Beogradu svojim toplim enterijerom teži da omogući gostima što prijatniji ugođaj, i napravio je odličan odabir - LVT pod kolekcije iD Inspiration 70.