Sve o podovima
Izaberite parket za vaš dom iz snova
Pred vama se nalazi knjiga inspiracije koja će vam pomoći da upoznate aktulene trendove u dizajnu i da otkrijete kojem stilu enterijera ste najviše naklonjeni. Predstavićemo vam kolekcije parketa koje odgovaraju datom stilu i koje će vam omogućiti da kreirate dom po svojoj meri.
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Homepage Linoleum ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB Etrusco BLACK 098
Linoleum

ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB - Etrusco BLACK 098

Jedno od najprirodnijih i najodrživijih podnih rešenja na tržištu predstavlja Tarkett linoleum, dobro poznat po svojoj lepoti, udobnosti, izdržljivosti i istoriji dugoj 150 godina. Dostupna u širokom spektru boja, naša Etrusco Silencio xf²™ kolekcija podrazumeva penastu poleđinu debljine 1.3mm za pojačanu udobnost pod stopalima i smanjenje buke od 18dB. Tretira se našim jedinstvenim xf²™ površinskim tretmanom za dodatnu istrajnost, lako čišćenje i ekonomično održavanje.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Obični i ukrasni linoleum na penastom zaštitnom sloju (EN 686)
Rezidencijalna klasifikacija: 23 Teška
Komercijalna klasifikacija: 33 Težak
Industrijska klasifikacija: 41 Umerena
Površinski tretman: xf²
Rolna (1 ref.)
Pronađite ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB koji odgovara vašim potrebama
0 format
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB