Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Homepage LVT iD INSPIRATION LOOSE-LAY Cotton BROWN
LVT

iD INSPIRATION LOOSE-LAY - Cotton BROWN

Od rustičnih drvenih podova, preko posebno obrađene hrastovine i borovine, iD Inspiration, kolekcija LVT podova, nudi širok izbor dizajna i pruža mogućnost kreiranja zadivljujućih šara. Bez lepka, podovi iz kolekcije ID Inspiration  mogu se postaviti i do tri puta brže nego ostale podne obloge, zbog čega su sjajan izbor za brza renoviranja. Patentirana protivklizna površina sprečava klizanje u svim pravcima i daje snažnu vezivnost materijalu. Podne obloge tretirane su našom jedinstvenom Top Clean zaštitom za površine, radi dodatne otpornosti na oštećenja, ogrebotine i fleke.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od heterogenog polivinil hlorida (ISO 10582)
Rezidencijalna klasifikacija: 23 Teška
Komercijalna klasifikacija: 33 Težak
Industrijska klasifikacija: 42 Opšta
Površinski tretman: PUR Reinforced
Ploča (1 ref.)
Pronađite iD INSPIRATION LOOSE-LAY koji odgovara vašim potrebama
0 format
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o iD INSPIRATION LOOSE-LAY