Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Hrast Sport
Sportski podovi

MULTIFLEX M - Hrast Sport

Naš Multiflex M višeslojni sportski parket savršeno je rešenje za višenamenske sportske objekte poput škola i hala za teretanu, a naročito je pogodan za prostore koji se renoviraju. Njegov neprekinut donji sloj dobro upija udarce i silu raspoređuje preko cele površine. Podne obloge tretirane su lakom za sportske podove kako bi se osigurala dodatna izdržljivost i ekonomično održavanje.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
Površinski tretman: Classic Lak
Ukupna debljina: 38 mm
Debljina habajućeg sloja: 3,60 mm
Ukupna masa: 16 kg/m²
Sistem zaključavanja: T-Lock
Daska (1 ref.)
Pronađite MULTIFLEX M koji odgovara vašim potrebama
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Konstrukcija
MULTIFLEX

1. Višeslojni sportski parket (14mm) 3 lamelni / 2-lock sistem ugradnje

2. Targlue: u tubama od 600 ml

3. Tarflex: 1026004 (1 pakovanje od 8 komada /6,05 m2 (0,31 m širina x 2,44 m dužina x 9mm debljina)

4. Tarfoam 1500: 1027008 u rolni od 51,25 m2 (2,05 m širina x 25 m dužina) boja varira

5. Tarfilm 200 mic: 559528004 u rolni od 110.07 m2 (3 m širina/ polucrevo 1,5 m x2) debljine 200 mikrona

Tehničke i ekološke specifikacije
Više o MULTIFLEX M