Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
PROTECTWALL (1.5 mm)
Odaberi proizvod
Zidne obloge

PROTECTWALL (1.5 mm)

ProtectWALL (1.5mm) je visokokvalitetna vinil zidna obloga koja štiti zid od sile udarca, ogrebotina, fleka i oštećenja. Fleksibilne i lake za instalaciju, ove zidne obloge omogućuju vam da smanjite troškove popravki i održavanja tako što zid ostaje zaštićen u svakom trenutku. Obloge su tretirane našom Top Clean površinskom zaštitom za lakše čišćenje i pojačanu otpornost na habanja, ogrebotine i fleke. ProtectWALL debljine 1.5mm dolazi u više različitih boja, te ga je lako uklopiti sa drugim proizvodima iz iQ Granit, iQ Optima, Tapiflex i Acczent kolekcija.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Heavy Duty Wall Covering (EN 259-1)
Površinski tretman: TopClean XP
Ukupna debljina: 1,50 mm
Debljina habajućeg sloja: 0,35 mm
Ukupna masa: 2400 g/m²
Pronađite PROTECTWALL (1.5 mm) koji odgovara vašim potrebama
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o PROTECTWALL (1.5 mm)