Inspiracija & usluge
Reference: Voždove kapije
Vođen vizijom kreiranja idealnog doma za porodični život, nastao je stambeni kompleks Voždove kapije. Posebna pažnja je posvećena izboru kvalitetnih materijala, gde je Tarkett doprineo parketom vrhunskih performansi.
#inspiracija @tarkettsee
Želite da pronađete inspiraciju za uređenje enterijera? Pridružite se našoj zajednici i otkrijte trendove u dizajnu podova!
PRIDRUŽITE NAM SE NA INSTAGRAMU
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Proizvodi
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom u Beogradu
Ako ste arhitekta, dizajner enterijera ili Tarkett partner pronađite nas u Showroomu na adresi Nebojšina 20, Beograd kako bismo pronašli najbolje rešenje za Vaše najrazličitije projekte. Saznajte više o vrhunskom Tarkett parketu, LVT podovima, linoleumu, sportskim ili drugim podovima, pogledajte željene uzorke podova i saznati više o njihovim karakteristikama.
-
  Homepage Homogeni vinil STANDARD PLUS (2.0 mm) Standard MEDIUM WARM GREY 0911
  Homogeni vinil

  STANDARD PLUS (2.0 mm) - Standard MEDIUM WARM GREY 0911

  Dostupan u 30 različitih boja, nežnih, klasičnih šara, Standard Plus (2.0mm) vinil pod je dizajniran za područja visoke prohodnosti. Standard Plus rolne i ploče se tretiraju sa PUR površinskim tretmanom za pojačanu zaštitu i lakše održavanje. Idealan je za zdravstvene i obrazovne ustanove, ustanove za negu starijih lica, kao i za projekte socijalnog stanovanja.

  Ključne karakteristike
  Tehničke i ekološke specifikacije
  ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od heterogenog polivinil hlorida (ISO 10581)
  Komercijalna klasifikacija: 34 Veoma težak
  Industrijska klasifikacija: 43 Teška
  NCS šifra boje: S3005-Y50R
  Tip formata: Rolna
  Rolna (1 ref.)
  Pronađite STANDARD PLUS (2.0 mm) koji odgovara vašim potrebama
  Tehničke i ekološke specifikacije
  Više o STANDARD PLUS (2.0 mm)