Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
AirMaster
Odaberi proizvod
Tekstilne ploče

AirMaster

DESSO AirMaster spaja inovativnost i performanse sa snažnim dezenom koji blagotvorno utiče na zdravlje duha i tela, te je pogodan za korišćenje u kancelarijama, školama, zdravstvenim ustanovama i drugim javnim objektima. Njegova patentirana tehnologija dokazano smanjuje koncentraciju fine prašine u vazduhu i do četiri puta efikasnije od klasičnih tepiha i osam puta efikasnije od glatkih podova. Tekstilna ploča sa nerasečenim petljama je dostupna u 18 blokova i šest standardizovanih kombinacija boja.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Tekstilne podne obloge (EN 1307)
Komercijalna klasifikacija: 33 Težak
Zemlja porekla: Netherlands
Ukupna debljina: 6 mm
Visina flora: 2,40 mm
Pronađite AirMaster koji odgovara vašim potrebama
0 dezen
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o AirMaster