Inspiracija & usluge
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Program recikliranja ReStart®
Ponosni smo što možemo zvanično da objavimo da je Tarkett SEE (South Eastern Europe) otpočeo svoje učešće u reciklaži podnog otpada kroz program ReStart®
Vodimo računa o ljudima i o planeti
Posvećeni smo održivoj, kružnoj ekonomiji koja stvara vrednost za svakoga, zatvarajući petlju otpada, čuvajući prirodne resurse i smanjujući naš uticaj na klimatske promene.
Pročitajte još priča o održivosti
Tarkett Akademija

Tarkett Akademija

Tarkett Akademija je centar za obuku podopolagača i showroom Tarkett podnih obloga u Bačkoj Palanci, gde arhitekte, dizajneri enterijera, Tarkett partneri u prodaji pronalaze odgovore na karakteristične zahteve arhitektonskih projekata, savete u vezi odabira odgovarajućeg poda, kao i savete o ugradnji i održavanju, pitanja o prodaji i slično.

Tarkett Academy online: E-learning aplikacija
Online Tarkett Akademija je e-učionica na vašem mobilnom telefonu, koja nema radno vreme, otvorena je 24 sata dnevno, što omogućava najefikasnije moguće korišćenje vremena. Ako ste Tarkett partner možete postati korisnik aplikacije i imaćete pristup različitim kursevima i obukama, a tempo i raspored učenja ćete sami odrediti.
Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo! Pregledajte naše reference parketa, laminata, LVT, vinil i drugih podova u stambenim i komercijalnim objektima.  

Stan sa LVT podom
U privatnom stanu u Beogradu, zbog trajnosti i održavanja, za pod je odabran Tarkett LVT, kolekcija ModularT7 u dezenu betona. U enterijeru dominiraju beli i sivi tonovi, dok se tekstura kamena i drveta koristi da bi se akcentovali određeni elementi.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 170 referenci
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Iconic AA23 9990
Tekstilne ploče

Iconic - Iconic AA23 9990

Kreirajte dinamičan pod u kaleidoskopu boja uz DESSO Iconic - novi dodatak kolekciji DESSO Essentials. Jedinstvena tafting tehnika daje ovoj reljefnoj tekstilnoj ploči skrivenu dubinu. Slojeviti dizajn spaja dve kontrastne nijanse kako bi stvorio suptilne, inspirativne i jedinstvene podtonove, kreirajući razigrane i interesantne podne šeme.Inspirisana tkanim tekstilima, u jednobojan dezen su ubačene skrivene linije koje postaju vidljive dok hodate kroz prostor. Spektar od 24 neutralne nijanse i upadljivi tonovi Vam omogućavaju da naglasite energične otvorene prostore i sale za sastanke, ili da napravite kontrast kako biste kreirali odvojene zone. DESSO Iconic je prilika da sagledate dezen poda iz drugačije perspektive - nudeći neočekivane mogućnosti za specifikatore sa rešenjem od koga zastaje dah i koje od Vas zahteva da se dublje zagledate.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Tekstilne podne obloge (EN 1307)
Komercijalna klasifikacija: 33 Težak
Zemlja porekla: Netherlands
Ukupna debljina: 7 mm
Broj artikala po kutiji: 20
Ploča (1 ref.)
Pronađite Iconic koji odgovara vašim potrebama
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o Iconic