Inspiracija

Niste sigurni odakle početi? Koristite naše jedinstvene usluge vizuelizacije i modeliranja enterijera – Room Designer, ili pogledajte naše reference i pronađite već gotova rešenja. 

Reference: Hotel Emrović Raj
Dopada vam se moderan stil uređenja, ali želite da zadržite i elemente tradicionalnog? Pogledajte kako je hotel Emrović Raj ugradnjom parketa Step Hrast Baron napravio savršenu kombinaciju.
Pogledajte sve fotografije
#inspiracija @tarkettsee
Želite da pronađete inspiraciju za uređenje enterijera? Pridružite se našoj zajednici i otkrijte trendove u dizajnu podova!
PRIDRUŽITE NAM SE NA INSTAGRAMU
Proizvodi
Dokumenti
Akademija & usluge
Tarkett Akademija & Showroom
Tarkett Akademija je trening centar i showroom Tarkett podnih obloga u Bačkoj Palanci. Mesto na kome arhitekte, dizajneri enterijera, Tarkett partneri u prodaji, mogu pronaći odgovore na karakteristične zahteve arhitektonskih projekata, savete u vezi sa dizajnom enterijera, pitanja o prodaji i slično. Mesto na kome podopolagači razvijaju i unapređuju tehnike ugradnje Tarkett podova.
Pročitajte više
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom u Beogradu
Ako ste arhitekta, dizajner enterijera ili Tarkett partner pronađite nas u Showroomu na adresi Nebojšina 20, Beograd kako bismo pronašli najbolje rešenje za Vaše najrazličitije projekte. Saznajte više o vrhunskom Tarkett parketu, LVT podovima, linoleumu, sportskim ili drugim podovima, pogledajte željene uzorke podova i saznati više o njihovim karakteristikama.
Posetite naš Shoowroom
-

  Zatraži ponudu

  Dodati u alat za poređenje

  Pronađite prodajno mesto

  Homepage Veštačka Trava GREENFIELD
  Odaberi proizvod
  Veštačka Trava

  GREENFIELD

  Veštačka trava je idealno rešenje za pokrivanje otvorenih prostora! U poređenju sa prirodnom travom, poseduje brojne prednosti, zbog kojih se sve više i primenjuje. Pored toga što je vrlo praktično rešenje za uređenje prostora ovog tipa, veštačka trava je i vrlo privlačna i dopadliva. Novo rešenje za terase i balkone! Praktično za održavanje a osvežavajuće za dekoraciju - veštačka trava Greenfield!
  Ključne karakteristike
  Tehničke i ekološke specifikacije
  Luksuzna oznaka: LC1
  Tip formata: Rolna
  Sastav flora: 100% PP
  Sekundarna podloga: Latex compound
  Ukupna debljina: 7,50 mm
  Pronađite GREENFIELD koji odgovara vašim potrebama
  0 format
  Tehničke i ekološke specifikacije
  Više o GREENFIELD