Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Tapiflex Platinium 100
Odaberi proizvod
Heterogeni Vinil

Tapiflex Platinium 100

Tapiflex Platinium je vrhunski, akustičan, izuzetno izdržljiv, heterogeni vinil pod za komercijalnu upotrebu. Kolekcija pruža jedinstvenu ravnotežu između akustičnih karakteristika (redukcija zvuka od 17 dB) i zaostalog ulegnuća (0.07 mm) za laku/poboljšanu pokretljivost. Zahvaljujući „inlaid“ proizvodnom procesu i površinskom sloju debljine 1.02 mm, dizajn ima dubinu i ostaje izuzetno stabilan tokom vremena. On se tretira našom Top Clean XP površinskom zaštitom za dodatnu trajnost i ekonomično održavanje. Takođe, dostupan je u kompaktnoj konstrukciji - Acczent Platinium kolekcija koja je deo potpuno integrisanog rešenja koje uključuje zidne obloge, podna i zidna rešenja za mokre postore i prateći asortiman. I to sve je 100% bez ftalata.
Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od polivinilhlorida sa penastim slojem (EN 651)
Komercijalna klasifikacija: 34 Veoma težak
Površinski tretman: TopClean XP
Ukupna debljina: 3,10 mm
Debljina habajućeg sloja: 1,02 mm
Pronađite Tapiflex Platinium 100 koji odgovara vašim potrebama
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o Tapiflex Platinium 100