Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Natural WARM BEIGE 0489
Homogeni vinil

iQ Natural - Natural WARM BEIGE 0489

Nova generacija iQ Natural je prva podna obloga u svetu koja je proizvedena na bazi bio-sirovina. Jedan deo tradicionalnog fosilnog ulja koje je do sada bilo bazna sirovina, zamenjuju obnovljive sirovine iz biomase - proizvedeno u skladu sa principima masovne ravnoteže i sertifikovano od treće strane. 

Kolekcija iQ Natural arhitektama, dizajnerima i vlasnicima objekata nudi podnu oblogu koja doprinosi smanjenju emisije gasova sa efektom staklene bašte do 50%, ukoliko ovu kolekciju poredimo sa prosečnim homogenim vinil podnim oblogama. 

iQ Natural je jedna od najboljih elastičnih podnih obloga kada je u pitanju smanjenje emisije ugljen-dioksida i ostalih komponenti baziranih na ugljeniku. Prva homogena podna obloga čija se proizvodnja oslanja na vinil koji je delom dobijen iz bio-sirovina, a sve u skladu sa principima masovne ravnoteže.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Homogeneous vinyl floor covering with renewable plasticizer
Komercijalna klasifikacija: 34 Veoma težak
Industrijska klasifikacija: 43 Teška
Površinski tretman: New iQ PUR
Ukupna debljina: 2 mm
Rolna (1 ref.)
Ploča (1 ref.)
Pronađite iQ Natural koji odgovara vašim potrebama
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Otkrijte celu priču iza nove generacije iQ Natural

Pročitajte više o eko koncepciji i potpunoj reciklabilnosti ovog inovativnog poda, koji arhitektama, dizajnerima i vlasnicima objekata pruža podno rešenje koje nudi smanjenje emisije gasova sa efektom staklene bašte za više od 50%

 

iQ Natural
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o iQ Natural