Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
GRATING SR 150 inox
Dodaci za mokre prostore

Rešetke za slivnik - GRATING SR 150 inox

Naše rešetke za slivnik su izrađene od PVC-a ili nerđajućeg čelika. PVC podne rešetke su za zaobljene PVC sifone. Postoje u 4 oblika (Standard, Hole for pipe, Drop i Art Deco) i prilagođene su različitim uslovima upotrebe (izlaz, visina, prečnik i protok). Rešetke za slivnik od nerđajućeg čelika su takođe za zaobljene PVC sifone i prilagođene su različitim uslovima upotrebe (izlaz, visina, prečnik i protok). Podne rešetke od nerđajućeg čelika postoje u 4 oblika: Wave, Drop, Art Deco, SR (pričvršćuje se vijcima). Rešetke za slivnik nisu deo standardnog kompleta uz sifon i naručuju se posebno. Naše rešetke za slivnik su kompatibilne sa (izliv 130mm), Minimax S-Series i Brage, Oden, Freja i Duschbrunn (150mm) odvodima.

Ključne karakteristike
Pronađite Rešetke za slivnik koji odgovara vašim potrebama
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Više o Rešetke za slivnik