Inspiracija

Niste sigurni odakle početi? Koristite naše jedinstvene usluge vizuelizacije i modeliranja enterijera – Room Designer, ili pogledajte naše reference i pronađite već gotova rešenja. 

Reference: Hotel Emrović Raj
Dopada vam se moderan stil uređenja, ali želite da zadržite i elemente tradicionalnog? Pogledajte kako je hotel Emrović Raj ugradnjom parketa Step Hrast Baron napravio savršenu kombinaciju.
Pogledajte sve fotografije
#inspiracija @tarkettsee
Želite da pronađete inspiraciju za uređenje enterijera? Pridružite se našoj zajednici i otkrijte trendove u dizajnu podova!
PRIDRUŽITE NAM SE NA INSTAGRAMU
Proizvodi
Dokumenti
Akademija & usluge
Tarkett Akademija & Showroom
Tarkett Akademija je trening centar i showroom Tarkett podnih obloga u Bačkoj Palanci. Mesto na kome arhitekte, dizajneri enterijera, Tarkett partneri u prodaji, mogu pronaći odgovore na karakteristične zahteve arhitektonskih projekata, savete u vezi sa dizajnom enterijera, pitanja o prodaji i slično. Mesto na kome podopolagači razvijaju i unapređuju tehnike ugradnje Tarkett podova.
Pročitajte više
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom u Beogradu
Ako ste arhitekta, dizajner enterijera ili Tarkett partner pronađite nas u Showroomu na adresi Nebojšina 20, Beograd kako bismo pronašli najbolje rešenje za Vaše najrazličitije projekte. Saznajte više o vrhunskom Tarkett parketu, LVT podovima, linoleumu, sportskim ili drugim podovima, pogledajte željene uzorke podova i saznati više o njihovim karakteristikama.
Posetite naš Shoowroom
-

  Zatraži ponudu

  Dodati u alat za poređenje

  Pronađite prodajno mesto

  Homepage Podovi za kontrolu statičkog elektriciteta LINOLEUM CONDUCTIVE xf²™ (sr_Latn_RS) Veneto DARK GREY 808
  Podovi za kontrolu statičkog elektriciteta

  LINOLEUM CONDUCTIVE xf²™ (sr_Latn_RS) - Veneto DARK GREY 808

  Novo!
  Jedno od najprirodnijih i najodrživijih podnih rešenja na tržištu, Tarkett linoleum je cenjen zbog svoje lepote, udobnosti i trajnosti već više od 150 godina. Tarkett Linoleum Conductive xf²™ kolekcija je jedini linoleum na tržištu koji efikasno evakuiše elektrostatičko pražnjenje, osiguravajući veću bezbednost u osetljivim područjima kao što su sobe sa računarima i serverima, laboratorije i operacione sale. Tretirana je jedinstvenom xf² ™ površinskom zaštitom za ekstremnu trajnost, lako čišćenje i ekonomično održavanje.
  Ključne karakteristike
  Tehničke i ekološke specifikacije
  ISO vrsta proizvoda: Obični i ukrasni linoleum (ISO 24011)
  CE oznaka: EN 14041
  Rezidencijalna klasifikacija: 23 Teška
  Komercijalna klasifikacija: 34 Veoma težak
  Industrijska klasifikacija: 43 Teška
  Rolna (1 ref.)
  Pronađite LINOLEUM CONDUCTIVE xf²™ (sr_Latn_RS) koji odgovara vašim potrebama
  0 format
  Tehničke i ekološke specifikacije
  Više o LINOLEUM CONDUCTIVE xf²™ (sr_Latn_RS)