Inspiracija & usluge
Reference: Voždove kapije
Vođen vizijom kreiranja idealnog doma za porodični život, nastao je stambeni kompleks Voždove kapije. Posebna pažnja je posvećena izboru kvalitetnih materijala, gde je Tarkett doprineo parketom vrhunskih performansi.
#inspiracija @tarkettsee
Želite da pronađete inspiraciju za uređenje enterijera? Pridružite se našoj zajednici i otkrijte trendove u dizajnu podova!
PRIDRUŽITE NAM SE NA INSTAGRAMU
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom na novoj adresi!
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, od 2. decembra nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
  Homepage Podovi za kontrolu statičkog elektriciteta LINOLEUM CONDUCTIVE xf²™ (sr_Latn_RS) Veneto DARK GREY 808
  Podovi za kontrolu statičkog elektriciteta

  LINOLEUM CONDUCTIVE xf²™ (sr_Latn_RS) - Veneto DARK GREY 808

  Novo!
  Jedno od najprirodnijih i najodrživijih podnih rešenja na tržištu, Tarkett linoleum je cenjen zbog svoje lepote, udobnosti i trajnosti već više od 150 godina. Tarkett Linoleum Conductive xf²™ kolekcija je jedini linoleum na tržištu koji efikasno evakuiše elektrostatičko pražnjenje, osiguravajući veću bezbednost u osetljivim područjima kao što su sobe sa računarima i serverima, laboratorije i operacione sale. Tretirana je jedinstvenom xf² ™ površinskom zaštitom za ekstremnu trajnost, lako čišćenje i ekonomično održavanje.
  Ključne karakteristike
  Tehničke i ekološke specifikacije
  ISO vrsta proizvoda: Obični i ukrasni linoleum (ISO 24011)
  Rezidencijalna klasifikacija: 23 Teška
  Komercijalna klasifikacija: 34 Veoma težak
  Industrijska klasifikacija: 43 Teška
  NCS šifra boje: S 8000-N
  Rolna (1 ref.)
  Pronađite LINOLEUM CONDUCTIVE xf²™ (sr_Latn_RS) koji odgovara vašim potrebama
  0 format
  Tehničke i ekološke specifikacije
  Više o LINOLEUM CONDUCTIVE xf²™ (sr_Latn_RS)