Tarkett, The ultimate flooring experience

Tarkett u jugoistočnoj Evropi

Tarkett SEE je prodajna organizacija grupe Tarkett koja posluje na tržištimajugoistočne Evrope. U pitanju je 14 lepih zemalja na kojima se trudimo da na održiv način ponudimo rešenja za zdraviju budućnost. Iako su tržišta u našem regionu vrlo slična, postoji i mnogo komponenti po kojima se razlikuju.

Upravo ta različitost je jedan suštinski deo identiteta Tarkett SEE, na koji smo mi veoma ponosni. U uslovima ekonomske krize, u kakvim svi poslujemo, Tarkett kompanija uspeva da konstantnim inovacijama, proizvodnjom sve boljih proizvoda, servisa i rešenja, pomogne svojim korisnicima da unaprede kvalitet svog života. Mi u Tarkett SEE svakodnevno težimo da svoje poslovanje učinimo što efikasnijim u operativnom smislu.

Tarkett u Srbiji

Kompanija Tarkett u Bačkoj Palanci nastala je 2002. godine, kao zajedničko preduzeće kompanija Tarkett i Sintelon. Danas u okviru Tarkett-a, sa sedištem u Bačkoj Palanci, posluje pet kompanija u kojim je zaposleno oko 1.300 ljudi i u okviru kojih funkcionišu fabrika za proizvodnju podnih obloga od vinila, dve fabrike tekstilnih podova, fabrika parketa, veleprodaja i lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju podova.

Zajednički, svi zaposleni u Tarkett-u svojim kreativnim predlozima i idejama doprinose stvaranju inovativnih rešenja za podove, sa ciljem da stvorimo što veću vrednost za naše kupce i pružimo im jedinstven doživljaj poda.

U Tarkett-u veliku pažnju pridajemo okruženju i društvenoj odgovornosti. Fokusiramo se na upotrebu više obnovljivih i prirodnih materijala i vodimo računa o resursima. Naši podovi čine prostore prijatnim za ljude, čineći ih bezbednijim, efikasnijim i produktivnijim, a u svojim procesima koristimo sve više recikliranih materijala na početku i recikliramo na kraju procesa. Kontinuirano ulažemo u razvoj talenata i edukaciju naših zaposlenih, a bezbednost na radu je jedan od naših strateških prioriteta.

Integrisana Tarkett-ova rešenja za podove i sportske površine, predstavljaju deo mnogobrojnih prestižnih arhitektonskih preporuka, zahvaljujući saradnji sa mnogim vodećim svetskim arhitektama i stručnjacima u građevinarstvu.